Dansk / English HjemLinksSitemap

Velkommen til VinduesIndustrien

VinduesIndustrien er en brancheforening, der repræsenterer producenter af vinduer og yderdøre. Medlemsvirksomheder leverer dagslys, udsyn og frisk luft til danske boliger.


 

 

DVV-mærket er din sikkerhed for kvalitet og holdbarhed.

DVV-mærkede vinduer og yderdøre betyder, at vinduesproducenten er underlagt en uvildig fabrikskontrol 1-2 gange om ĂĄret. 

Her kontrolleres om virksomhedens kvalitetsstyring og færdige elementer opfylder de krav til fx konstruktion, ydeevne, materialer og overflader, som er specificeret i 

Tekniske Bestemmelser for DVV, 7. udgave, rev. 6, januar 2017.

 

Læs mere om ordningen her.

Se hæftet om DVV-mærket her (opdateret 290818). 


 

 

DVV garantien

Garantiordningens formål er at skabe tillid og tryghed hos den private forbruger, der køber de DVV-mærkede vinduer og yderdøre.

Garantien gælder køb af elementer til forbrugerens private bolig, det være sig èn- eller to-familieboliger, ejerlejligheder, andelsboliger eller sommerhuse.

Se mere her: DVV garantien

Er det kun ruden som er blevet skiftet, kan man læse mere om rudegarantien her


 

 

Miljøvaredeklarationer

FORCE Technology har udarbejdet miljøvaredeklarationer for 4 typiske danske vinduer - i materialerne træ, træ/alu, alu og plast.

Deklarationerne er udarbejdet som branchemiljøvaredeklarationer, baseret på gennemsnitsdata fra 3 medlemsvirksomheder for hver materialegruppe.

Deklarationerne kan tilgĂĄs her.