Dansk / English HjemLinksSitemap

Pressemeddelelser og nyheder 2013


 

 

Færre indbrud med sikrere vinduer

December 2013. Artikel bragt i Mediaplanet.

Spørgsmål:
Hvordan kan sikrere vinduer forhindre indbrud?

Svar:
Med bedre vinduer tager det længere tid at bryde ind, og det giver færre indbrud, viser udenlandske erfaringer.

Læs hele artiklen her (pdf)


 

 

Artikel om Energivinduer

November 2013. Artikel bragt i Mediaplanet.

Spørgsmål:
Hvad fĂĄr man ud af at skifte til energivinduer?

Svar:
Bedre økonomi, indeklima og komfort, men også muligheder for at udvide dagslysindtag og udsyn fra boligen – og genetablere en måske tabt facadearkitektur.

Læs hele artiklen her (pdf)


 

 

Indbrudssikring

Oktober 2013

Nu kan du værne om dit hus og din familie med nye indbrudssikrede vinduer og døre.

Danmark er det land i EU hvor der sker flest indbrud. Alene i 2012 var der 43.266 indbrud i danske hjem og det er 50% mere end tilbage i 2005.

Det kedelige faktum får nu brancheorganisationen for vinduesproducenter – VinduesIndustrien til at indføre regler om dokumentation, der kan hjælpe forbrugeren til at vælge nye vinduer og døre der er bedre end den normale standard på det danske marked.

”Vinduer og døre bliver aldrig helt indbrudssikre. Men den tid det tager en indbrudstyv om at tvinge sig adgang til huset igennem et vindue eller en dør er afgørende. Jo længere tid et indbrud tager og jo mere støj det laver, er altafgørende for om indbruddet gennemføres.

Derfor indfører vi nu via Dansk Vindues Verifikation, DVV, en ordning der giver mulighed for, at vinduesproducenterne kan klassificere og indbrudsmærke elementer med deres indbrudshæmmende egenskaber” udtaler direktør Johny H. Jensen.

Læs hele artiklen her (pdf)