DVV mærket

DVV mærkede vinduer og yderdøre betyder, at vinduesproducenten er underlagt en uvildig fabrikskontrol 1-2 gange om året. Her kontrolleres om virksomhedens kvalitetsstyring og færdige elementer opfylder de krav til fx konstruktion, ydeevne, materialer og overflader, som er specificeret i VinduesIndustriens Tekniske Bestemmelser

Vinduer, der er mærket med kvalitetsmærket DVV, giver således forbrugerne en sikkerhed for, at produkternes kvalitet er i orden og velegnet til det danske klima.

Se VinduesIndustriens hæfte om DVV (opdateret 010524) 

Se hjemmesiden www.dvv.dk


 

Et sikkert valg

Medlemsvirksomheder af VinduesIndustrien er forpligtet til at fremstille DVV-mærkede vinduer og yderdøre.

Blandt vores medlemmer er der producenter af vinduer og yderdøre i træ, plast, aluminium og FRP materialer og i kombinationer heraf, så uanset dit behov kan du få et DVV-mærket produkt.

 

Klager

Hvis der mod forventning skulle være klager, er der også en sikkerhed for, at forbrugeren har adgang til en offentlig anerkendt klagebehandling via Byggeriets Ankenævn eller Håndværkets Ankenævn.

Producenter af DVV-mærkede vinduer og yderdøre skal følge de kendelser som afgives. I tilfælde af at producenterne ikke kan (fx ved en konkurs) eller vil, træder Garantiordningen i kraft.