Leverandører til Vinduesindustrien

Ved køb af vinduer og yderdøre fra et medlem af VinduesIndustrien, er man sikret elementer af en høj og kontrolleret kvalitet med garanti.

Det danske klima med megen blæst, nedbør og mange frost/tø perioder stiller særlige krav til vinduer og yderdøres konstruktion og materialer.

Medlemsvirksomhederne og branchens udvalg samarbejder med udvalgte leverandører for hele tiden at forbedre kvaliteten af de færdige produkter.

Kvalitetsstandarder sammen med uvildig certificering og kontrol sikrer, at virksomhederne og branchen trygt tilbyder forbrugerne en 5 års garanti på DVV-mærkede vinduer og yderdøre.

Det betyder også, at der bliver stillet strenge krav til leverandørerne om at opfylde forpligtigelserne om kvalitet og garanti.

Leverandører til branchen kan blive associeret til VinduesIndustrien, og således få kontakt til alle de vigtige beslutningstagere i virksomhederne ved foreningens løbende arrangementer.

Optagelse

Danske og udenlandske virksomheder, brancheorganisationer og institutioner med tilknytning til eller interesse for vinduesbranchen kan optages som associerede til VinduesIndustrien.

Det er alene bestyrelsen, der træffer afgørelse om optagelse. 

Læs mere om:

associeret


 

Liste

Se en samlet liste over leverandører:

associerede